8-ми март! Елица Кубадинова- дамата, която седи зад успехите на отдел „Продажби“ във foodpanda

Какво е мястото на жената във Вашата сфера на дейност?

blog-post-elitsa

Все по-силно и осезаемо се усеща наличието на жени във всяка една сфера на дейност. Жените са много по-интуитивни от повечето мъже, много често са и по-креативни и успяват да измислят решения дори в трудни ситуации, защото им се налага да балансират с много повече неща в живота си. Иначе в нашия екип жените преобладават, което ни прави един шумен, весел и разнообразен екип.

Какви качества трябва да притежава една успешна жена?

Според мен едно от най-важните качества, които всяка жена трябва да притежава е да бъде организирана. Иначе няма как да успява да балансира между работа, личен и социален живот и да има достатъчно време, за да поддържа външния си вид.

Какво ви мотивира да постигате целите си и да бъдете толкова добра в това, което правите?

Това, което истински ме мотивира е когато затворим сложна и трудна сделка, след трудни преговори. Тогава се прибирам и се чувствам като истински победител и знам, че всички усилия и нерви са си залсужавали!

Как измервате успеха?

Успеха според мен се измерва с удовлетворението от работата, което получаваш.И е много важно да не се предаваш и да правиш всичко докрай, дори и да не си сигурен дали ще се получи.

Как успявате да балансирате между професионалния и личния живот?

Понякога ми е много трудно. В един момент работех и допълнително като управителка на нощно заведение и едва смогнах със съня, да не говорим за всичко останало. Имам до себе си човек, който вярва в мен и ме подкрепя в решенията ми (дори да са налудничави) и малко, но верни приятели, които ценят ценното ни време прекарано заедно, а не броят на срещите ни. Освен това винаги в колата имам допълнително сако и обувки, ако се наложи да ходя на спешна среща, екип за спорт, ако реша да ходя на тренировка и вода, ако закъсам на магистралата, защото съм забравила да заредя (да, случвало се е ;)). Всъщност не знам какво бих правила без телефона си, с който работя и живея! Когато човек иска нещо истински, винаги намира начин!

Бихте ли споделили вижданията си за празника 8-ми март – Ден на жената?

За мен 8 март винаги е бил празник най-вече на майката. Със сестра ми винаги сме се старали да изненадваме майка ни, да и подаряваме цвете или нещо дребно. И да, радвам се, когато и аз получа цвете, но като цяло тази еуфория последните години ми идва малко в повече, защото всичко се обърна в печелбарство. Ако не цениш майка си и жена си през останалите 365 дена в годината, няма никакъв смисъл от този празник.

***

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s