„Денят на жената е повод да поговорим за постиженията на жените“- Гергана от The View

on

Какво е мястото на жената във Вашата сфера на дейност?

blog-post-gergana

Моята сфера на дейност е управлението и смятам, че за да бъдеш добър мениджър са важни качествата, а не дали си мъж или жена. Сигурна съм, че жените могат да се справят отлично със всяка една от дейностите в ресторантската индустрия – от създаването на интересни кулинарни шедьоври, през обслужването на клиентите, до организиране на събития, които да надминат очакванията.

Какви качества трябва да притежава една успешна жена?

Същите, които трябва да притежава и един успешен мъж – да вярва в себе си и своя екип, същевременно непрекъснато да бъде готова да се учи и да развива своите умения. Важно е да виждаш голямата картина, да умееш да насърчаваш хората от екипа, да предвиждаш желанията и очакванията на клиентите и да следиш новите тенденции.

Какво ви мотивира да постигате целите си и да бъдете толкова добра в това, което правите?

Оценката на труда ми е най-големия мотиватор за мен. Наградата, която The View получи наскоро – станахме „най-добрия нов ресторант в София“, беше в резултат от екипната ни работа. Всеки ден усмивките на доволните клиенти, които ни посещават, и тези, които се връщат отново и отново или поръчват редовно чрез платформата на foodpanda ми дават мотивацията да продължа.

Как измервате успеха?

За мен успех е да бъдеш удовлетворен от това, което правиш, да бъдеш креативен и да виждаш резултати от труда си, но и всичко това да ти носи удоволствие.

Как успявате да балансирате между професионалния и личния живот?

Трудно. Вярвам, че балансът е много важен. Има моменти, в които фокусът е повече върху работата, но всичко е въпрос на добро планиране.

Бихте ли споделили вижданията си за празника 8-ми март – Ден на жената?

Денят на жената е повод да поговорим повече за постиженията на жените по света и в нашето обкръжение, и да поздравим силните и успели дами, които ежедневно ни вдъхновяват.

***

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s