С кой храни да консумираме червено вино

on

Червеното вино е най-консумираният вид като го следват бялото и на трето място розето. Цветът на червеното вино варира от интензивно виолетово до бледо червено, типично за младите вина и кафяво за по-стари. Червеният цвят се получава от  антоцианиновите пигменти (наричани още антоцианини), които се намират в кожата на гроздето. Голяма част от процеса на производство на червено вино включва извличането на цветни и ароматични компоненти от гроздовата люспа. Има множество червени вина, но foodpanda подбра с какви храни да консумираме най-популярните.

Резултат с изображение за red wine and foods

  • Каберне Совиньон

Бавно апетитно агне с канела, копър и цитрусови плодове

Филе от говеждо с цвекло и хрян

  • Сира

Съчетава се със селски манджи и дивеч

  • Малбек

Пържола на скара

Печено прасе

  • Мерло

Печена пуйка с червени боровинки

Печено пиле със сладки  моркови

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s