Погрижете се за духа и телата си!

on

DeJa Vu Gym е един от най- новите фитнес клубове във Варна, намира се в сърцето на града.

CG7A8896_7_8_fused
Разположен в модерна зала и оборудване по последни тенденции, фитнеса разполага с всички необходими професионални силови и кардио уреди, необходими за изграждането и поддържането на красиви и стройни тела. Просторните съблекалня и баня, богатия фитнес бар,
както и наличието на удобен паркинг правят клуба още по- предпочитан.
déjà vu Gym предлага на своите клиенти компетентното и професионално обслужване, в това число и консултации и личен подход към нуждите на всеки един посетител.
Ето и някои препоръки от специалистите в déjà vu Gym за следпразничното влизане във форма, споделени ексклузивно за клиентите на Foodpanda:
Хапвайте често и по малко. – След безспорно забавните, но тежки вечери, изпълнени с отрупани трапези, алкохол и цигари, е време да дадете на тялото си лекотата, от която има нужда. Препоръчваме постепенна замяна на вредните храни и често хранене на малки порции.
Това ще лиши организма ви от стреса на промяната и по този начин ще се предпазите от досадния йо- йо ефект на диетите и депресиите, до които водят те.
Салата за вечеря. – Да, много е приятно да похапвате банички с късмети и щедри количества месо и колбаси с чаши червено вино, но дали на сутринта усещането от всички тези навици е приятно? Едва ли. Салатата е идеалният вариант за възстановяване на нормалния режим на хранене, при който чувството за глад сутрин ще измести нуждата от солидно похапване в късните часове.
Започнете с тренировките! – Движението дава на тялото енергията, с която да се справите със зимното униние и полусънно състояние, което ви преследва денонощно. Освен, че ще събудите организма и ще го накарате да заработи за вас, ще се почувствате по- леки и изпълнени с желание да вършите задачите си по- лесно и адекватно.
Погрижете се за духа и телата си! Още днес!
déjà vu Gym – Варна, Ул. „Брегалница“ 1, бл.2
Всеки ден от 7:00 до 22:00 часа
Очакваме Ви!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s