Йоана Тодорова- скитащият яйчен готвач

Тя изивисява яйцата в култ, говори 4-ри езика, обожава да кара ски и да плува, да пътува и да експериментира. Тя е Йоана Тодорова! Момичето, което разбира еднакво от кулинария, възобновяема енергия и инвестиционни имоти. С красивата си усмивка, чар и нестандартни рецепти, завладя не само журито в Мастършеф, но и зрителите пред малкия екран.

_DSC9828

Йоана е родена на 22 януари 1984 година, в град София. През последните 10 години се впечатлява много силно от интериорен дизайн и нестандартни решения в обзавеждането. От 2 години организира авторски събития- над 50 специални и над 40 брънч ивента. Разбира се, яйцето има своето специално място не само в кухнята на Йоана, но и на мероприятията, които провежда. Любопитен факт е, че има над 5000 яйца, счупени извън кухнята вкъщи.

 cgm_7592

Любовта към нови превъплъщения събра Йоана и foodpanda. През следващите месеци участничката в Masterchef ще представи полезни съвети и трикове за сервиране на храна, която сме си поръчали за дома и офиса, през foodpanda.

Независимо дали избирате храна за себе си, вашето семейство, приятели или колеги, красиво подредената чиния, винаги допълва усещането за вкус и удовлетвореност.

Something's going on in the kitchen BWC.0

F: https://www.facebook.com/YoanaTheEggChef/

I:https://www.instagram.com/yoana_egg_master/

W: http://kitschnegg.eu

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s