Какво издава любимата ви салата

Спомняте ли си тази песничка „Зеленчуци, които не яде, той голям неще да порасте“? Зеленчуците са основна храна, за набавяне на необходимите витамини и минерали, за поддържане на здравото състояние на тялото и разбира се подходящи за хора, които искат да имат балансирано тегло. Най- честият начин за консумиране на тези храни е под формата на салата. В света съществуват над 3000 вида салата, като всяка държава си има своя традиционна. В България това е Шопската салата. foodpanda, разгледа какво говори за вас избора на салата.

Salads_Are_cool

  • Шопска салата- Вие сте пълни с енергия и много силно устремени към успеха на всяка цена. Вашето оръжие е острия ум и неистовата страст, която притежавате. За постигнете всяка цел.
  •   Овчарска- Вие сте леко тайнствена личност, която може да бъде по- трудно разкрита от обикновеното. Често изпадате в размисли, та дори те да бъдат от сорта „Да ям ли маслини днес или не“.
  • Капрезе- Вие сте хора на крайностите. Може да обичате силно, но и да мразите силно. Властни личности сте, които не искат да показват чувствата си пред света. Знаете как да получите това, което искате и да наложите мнението си.
  • Гръцка- Всеотдайни и грижовни, обърнати с широка усмивка към света. Често налагате либералните и демократични схващания, които според вас движат света.
  •   Витаминозна- Вие сте на хора на купона и безкрайните забавления. Знаете, че животът е твърде кратък и трябва да го изживеете по най-вълнуващия и незабравим начин.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s