Бъди във форма със съветите на Дидо Митев и вкусните ястия на Fitness Panda

Дидо Митев е професионален фитнес инструктор и диетолог, започнал своето спортно развитие още от 7-годишна възраст. Посвещавал се е на различни видове спорт (футбол, ръгби, баскетбол, волейбол, плуване, бокс и ММА), но през годините основната обединяваща връзка на неговите страсти е любовта му към здравето и тялото. Създавал е редица спортни събития, участвал е в  множество турнири, състезания и   благотворителни кампании. Днес той е собственик на онлайн платформа за тренировъчни програми, хранителни режими, магазин за хранителни добавки и ресторант за здравословно хранене. Дидо Митев и екипът му от професионалисти се грижат индивидуално за своите клиенти, изграждайки им здравни навици и мотивация за съвършенство.

img_1179-01-02-17-12-21

“Храни се правилно и бъди здрав” е поредица от полезни статии, които Дидо Митев подготви специално за нашата аудитория.

Всичко за Вашия хранителен режим може да намерите вече и в ресторанта ни Fitness Panda във Варна https://www.foodpanda.bg/restaurant/v6dg/fitness-panda, където всеки може да направите своята поръчка от дома и дори от спортния клуб, който посещава.

Дидо Митев изготвя индивидуални хранителни режими и тренировъчни програми, като може да се свържете с него на имейл: [email protected]

 

img_1166

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s