FITMEAL, там където методът „пържене“ не съществува!

on

Кои са FITMEAL и с какво се различават, защо здравословното хранене е важно и как да влезем във форма след празниците, разказват нашите партньори от FITMEAL. 

fmd_cover39

  1. Смятате ли, че българинът има култура на хранене?

Когато нашата идея, наречена FITMEAL, се превърна в реалност, наехме малко помещение с минимално оборудване и предложихме интересно и иновативно меню. Често получавахме обаждания с въпроси от типа „Какво е киноа?“. Три години по-късно кухните ни са сертифицирани по ISO, храната ни достига до частни домове, бизнес сгради, спортни центрове, детски градини и болници, а на всеки ъгъл има магазинче за здравословни и био продукти. Промяната в културата на хранене на българина е неоспорима. Все повече хора разбират, че храната, която внасяме в организма си всеки ден може да ни трови, а може и да ни лекува. Дават си сметка, че затрупани от ангажименти, често посягат към първата изпречила се на пътя им храна. Всеки човек е една индивидуална вселена и когато става въпрос за храна, универсални правила няма. Затова освен предложенията ни за експресни доставки изготвяме и индивидуално меню за всеки клиент.

2. Кой е най-интересният ви здравословен специалитет? Опишете как се приготвя и какво съдържа?

Смеем да твърдим, че менюто ни е много разнообразно. Интересното в него е, че всяка FITMEAL кутийка притежава свой уникален вкус. Подбираме комбинациите така, че да задоволят очакванията на всеки наш клиент, който в последствие избира своето ястие-фаворит. Не правим компромис в подбора на качествени и свежи продукти. Ястията ни НЕ съдържат консерванти, оцветители и подобрители на вкуса. Приготвят се по начин, който гарантира максималното запазване на всички микро и макро нутриенти в продуктите. За нас методът „пържене“ не съществува!

3. Кое е най-поръчваното ястие от вашето меню?

Според търсенето на клиентите ни, обновяваме периодично менюто си. Но и до момента неоспорими фаворити остават трите ни най-поръчвани предложения:  Телешки кюфтенца на плоча с италианска салса; Супа със сладки картофи и джинджифил; Филе от сьомга с червен ориз и паста от авокадо

4. Как впечатлявате клиентите си?

С винаги приготвената на момента храна, индивидуалното отношение и на пръв поглед странните комбинации, които в последствие се превръщат в любими на клиентите ни.

fmd_cover31_1

5. Вашите предложения за следновогодишна диета?

Както вече споменахме, всеки човек е със строго индивидуален организъм и когато става въпрос за храна универсални правила няма. Всички предложения от менюто ни са подходящи за един ежедневен и добре балансиран начин на хранене. Но въпреки това, на всеки клиент обърнал се към нас, предлагаме строго индивидуално меню, съобразено с бюджета и начина му на живот!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s