Фитнес Енерджи Клуб-място за зареждане с позитивна енергия

Фитнес Енерджи Клуб е един от партньорските фитнеси в град Варна, който подкрепя кампанията ни „Здравословна панда“.
img_0046
Фитнес Енерджи Клуб е най-големият и модерен фитнес център във Варна, с гъвкави тренировъчни планове за всеки, намиращ се на третия етаж в МОЛ Варна, в просторна зала, с площ над 1000 кв.м. и 300 кв.м. и открита тераса с морска панорама.

Фитнесът разполага с над 150 уреда, сред които Free Load уреди за екстремно натоварване на мускулите и Вибро плейт – уред от ново поколение за мъже и жени, протеинов бар, с богат асортимент от напитки и хранителни добавки, професионални сертифицирани инструктори, безплатен паркинг.

 Треньорите Радослав Радев и Сияна Атанасова, разказаха за фитнес клуба и дадоха специални съвети на нашите читатели, как да влязат във форма след празниците:
1. Какво могат да намерят хората при вас?
Идеологията на нашия фитнес център е той да бъде място за релакс, възстановяване и зареждане с позитивна енергия. Това е не просто зала със спортни уреди от най-ново поколение където може да се трупа мускулна маса, а тук клиентите ни могат да се освободят от стреса, да получат компетентни съвети за справяне със здравословни проблеми  за водене на здравословен начин на живот, за приучаване към навици сами да се грижат за добрата си физическа и психическа форма.
img_0077
2. С какво се отличавате?
Нашият фитнес център е разположен на площ от над 1000 кв.м. и тук всеки може да тренира без да бъде притесняван от останалите посетители. Залата е единствената в град Варна, която има стъклена стена по цялата си дължина, през която целодневно влиза пряка слънчева светлина, а това създава усещането за простор, уют и свобода на духа. Панорамната гледка към Варненския залив е предпоставка за пълен релакс.
3. Какви са вашите съвети за влизане във форма след празниците?
–          Диетичен режим на хранене, което не означава гладуване, а пренастройване към рационален режим – консумиране на колкото се може повече плодове, зеленчуци и леки супи, както и поемането на поне 8 чаши вода на ден.
–          Физическа дейност, която поддържа тонуса, подобрява функционалната активност и утилизира част от поетите калории.
–          Обърнете се към лицензиран фитнес инструктор, които ще изготви за вас индивидуална програма, съобразена с вашата структура и с това, върху кои зони трябва да наблегнете. Тренировките с него са много по–ефективни и дават по- добри резултати, защото изпълнявате правилно упражненията и се дисциплинирате.
img_6136
Контакти:
ФИТНЕС ЕНЕРДЖИ КЛУБ   / FITNESS ENERGY CLUB /
гр. Варна
МОЛ Варна , бул.“ Вл. Варненчик “ 186 , ет.3
тел. 052 / 55 66 55 или 0887 591 782
 https://www.facebook.com/FitnessEnergyClub
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s