Най- предпочитаните горещи напитки

on

В студеното време, топлите напитки са изключително предпочитани. Всички си спомняме любимата чаша мляко с какао преди сън или сутрешната чаша чай. Аромат на канела, какао, шоколад, красива Коледна украса и приятна компания ни карат да се чувстваме щастливи и празнично. foodpanda, подбра най- обичаните горещи напитки.   

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1.      Горещ шоколад- Има моменти, в които само чаша горещ шоколад може да ни успокои. Най- вкусната напитка може да бъде приготвена изключително лесно и у дома като ви е необходимо само мляко и шоколад.

2.      Чай- Познаваме стотици видове чай, подходящи за различни състояния и заболявания. Чаят определено е най- консумираната топла напитка и е обичана от малки и големи. Чай с мед е класическата напитка, която ще ви сгрее в студените дни.

3.      Мляко с какао- Това е най- обичаната напитка от децата. Обикновено се приема за закуска или вечер преди сън, заради успокояващото действие на млякото. А ако добавите и една лъжица мед, ще си гарантирате и подсилване на имунната система.

4.      КафеКафето е найчесто консумираната напитка за възрастните. С нея почти всеки започва деня си преди работа. След това се изпива поне още едно кафе, за да ни държи свежи и ободрени през деня.

5.      Лате макиато- Съдържа мляко и еспресо от добре изпечени зърна кафе. Произхожда от Италия, а днес е популярна напитка в целия свят. Сервира се в красива, висока чаша, за да видят ясно трите слоя- мляко, кафе, сметана.

 

          

       

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s