foodpanda България каза ДА на Една от 8

on

Организаторите обещават да боядисат живота и хората в розово.

Как? Елате, за да видите!

За втора поредна година фондацията на Нана Гладуиш за жени с рак на гърдата организира кампанията „Кажи ДА на Една от 8“.

Най-голямата компания за поръчка на храна foodpanda.bg, също подкрепя тази инициатива като подсигурява кетъринг за събитието, приготвен от пицария Мис Каприз и веригата Subway. Бенджамин Делайе/Управляващ директор на foodpanda България/:  „Ние сме изключително благодарни на нашите вендори, че подкрепят кампанията „Кажи ДА на Една от 8“ и по- този начин дават социално-отговорен пример на всички останали ресторанти.“

Зумба, йогалатес, много музика, арт-терапия за жените, спортни, развлекателни и образователни игри за децата, включително футбол и зумба за деца. Всичко това на 28 юни от 10 ч. до 13 ч. на голяма сцена на голямата поляна в Южен парк – София.

Ще има няколко шатри, в които ще текат различни инициативи. В една от тях ще се раздават информационни брошури, в друга психолог и доброволки – жени с рак на гърдата – ще дават консултации.

Трима професионални гримьори ще се грижат за самочувствието на дамите.

Специални гости ще са певиците Нора Караиванова, Маги Джанаварова, Мария Драгнева, китаристът Бисер Иванов, Ансамбъл „Балкан“, Балет „Акадамус“.

Тази година жените от фондацията са си поставили за цел всички заедно да „посадим“ Първото розово Дърво на желанията и да му вдъхнем специален живот с нашите надежди, мечти и вярата, че чудеса стават и ние сме доказателство за това.

На 28 юни голямата поляна в Южен парк София ще порозовее. Организаторите са подготвили 12 кг. розов прах, който в края на събитието всички ще разпръснат, боядисвайки себе си и живота си в розово. Защото както казват от Фондация Една от 8:

Ако искаш животът ти да е розов, бъди готов и ти да станеш розов!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s