foodpanda с ново финансиране от 110 милиона щатски долара

on

Най-голямата компания за поръчка и доставка на храна, активна в над 40 страни, ще инвестира в постигането на най-доброто обслужване на клиентите си.

foodpanda, онлайн платформата за доставка на храна, активна в 40 страни на пет континента, днес обяви, че е осигурила нов кръг от финансиране от 110 милиона щатски долара. Сумата идва от Rocket Internet AG, както и от други съществуващи и нови инвеститори.

От създаването си през 2012 г., foodpanda получи повече от 200 милиона щатски долара. След придобиване на ключови конкуренти в Индия, Мексико, Русия, Бразилия, Източна Европа, Близкия Изток и Азия, в момента компанията допълнително ще инвестира в продукти и технологии, както и с акцентирането върху обслужването на клиентите и лоялността, за да се превърне в най-удобния и лесен начин за поръчване на доставка на храна за вкъщи и офиса.
Ралф Вензел, съосновател и главен изпълнителен директор на foodpanda: „През последните няколко месеца ние се превърнахме в най-големия интернет пазар за доставка на храни във всички най-перспективни и бързо развиващи се пазари. Новото финансиране ни позволява да се съсредоточим изцяло върху потребителското изживяване и обслужването на клиентите си.”
foodpanda предлага най-удобния начин да си поръчате храна чрез мобилното приложение или онлайн. За ресторанти, онлайн пазара помага за увеличаване на продажбите и осигуряването на непрекъснато актуализирани анализи. В световен мащаб, партньорите на foodpanda са над 45,000 ресторанта в 40 страни като компанията е лидер на пазара в 32 от тези страни.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s