Mr.Pancake – лидер в приготвянето и продажбата на палачинки

on

Г-н Стоянов, как решихте да менажирате заведение и лесно ли се ръководи такъв бизнес?

Като всеки бизнес, и този има своите предизвикателства. Работата с хора не лесна, и аз и партньора ми, трябва да успяваме да мотивираме персонала си и в най-напрегнатите за тях моменти. Също така всяко нещо, което влиза и излиза от нашето заведение трябва да бъде проверено, за да не компроментираме нашия бранд. Това също е една не лека задача. Решението да менажираме такъв бизнес, беше както мое, така и на партньора ми. Имахме идеята и оттам нататък доразвихме цялата концепция и така се появи Mr. Pancake.

От колко години се занимавате с това?

Както споменах, скоро започнахме в този сектор.

Разкажете малко повече за Pancake и концепцията на заведението.

Mr.Pancake е заведение за бързо хранене, специализирано в приготвянето и продажбата на палачинки. Нашата концепция е да предлагаме висококачествени и много вкусни продукти на разумни цени.

С какви тактики привличате и задържате клиентите си?

Както споменах и преди това разчитаме на високото качество, вкусните палачинки, също така добрия сервиз и пресните продукти. Обновяваме менюто си и вкарваме различни нови неща в асортимента ни.

Каква кухня могат да открият при Вас и Вие лично имате ли фаворит от предлаганите ястия?

В нашето заведение предлагаме, различни видове палачинки или по-конкретно 4 вида – класическа палачинка, пълнозърнеста, която съдържа пълнозърнесто брашно, веган палачинка, подходяща за хора, които не консумират животински продукти и американска палачинка, която е по-дебела и по-пухкава. Всяка една от палачинките може да бъде с различни добавки, както сладки, така и солени. Нутела, различни видове конфитюри, пуешко филе и кашкавал са само част от широкото разнообразие на нашата витрина. Моят фаворит е класиката – палачинка с Нутела и банан.

Българинът има ли култура на хранене според Вас?

Според мен културата на хранене на българина, не е много висока, но определено расте постоянно. Има доста наши клиенти, които идват и се интересуват от суровините, които и въобще от продуктите в здравословен аспект. Според мен хората все повече разбират, че храната е изключително важна за здравето и се стараят все повече да внимават какво слагат в устата си.

Мнението ви за ресторантьорския бизнес в България като цяло и има ли предимства и недостатъци, които бихте споделили? Какво трябва да се промени?

Мнението ми по този въпрос е, че много хора, които управляват заведения, залагат на евтини суровини. Също така сервиза на много места е под всякаква критика. Смятам, че това е нещото, което трябва да се промени и дори и нещо да струва по-скъпо да се знае за какво клиента плаща повече.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s