foodpanda/hellofood присъедини към себе си гиганта в сферата на доставките „Entrega”.

on

Най-голямата международна онлайн платформа за поръчка на храна с нов доставчик.

Един от водещите онлайн пазари за доставка на храна в света, обяви днес, че е придобила бразилския им конкурент, в сферата на доставките, Entrega като ще продължи да работи под своят бранд.
Чрез тази сделка, hellofood допълнително засили позициите си на световния пазар и Бразилия. Експанзията в Бразилия започна още миналата година когато на локално ниво към фирмите за доставки се присъединиха Peixe Urbano,Jánamesa и MegaMenu. Приложението на foodpanda и сайтът вече предлагат на своите клиенти достъп до над 2000 ресторанти в повече от 30 града в цяла Бразилия.

Марсело Ферейра, съосновател и управляващ директор на foodpanda Бразилия: „Ние сме развълнувани да обявим придобиването на Entrega Delivery и техния талантлив екип. Надяваме се, че това сливане ще ни позволи да засилим присъствието си в стратегическите области – Кампинас и Бело Оризонте. Това придобиване е в съответствие с нашата стратегия, да бъдем на върха на ума за всеки клиент, който иска да поръча храната си онлайн без значение къде се намира“.
foodpanda/hellofood стартира услугата си в Бразилия в средата на 2013 г. В световен мащаб, компанията присъства в над 45 страни в Европа, Азия, Близкия Изток, Африка и Латинска Америка.
Eduardo Пена, основател и главен изпълнителен директор на Entrega Доставка: „Ние сме работили много усилено през последните три години – разработване на стратегически съюзи с основните играчи в местната хранително-вкусовата промишленост и изграждане на доверие сред нашите клиенти. Установената от нас работна етика и култура ни помогна да се превърнем в лидер на онлайн пазара за доставка на храна в Кампинас. С опита, ресурсите и технологията на foodpanda/hellofood, ние сме готови да предприемем следващата голяма стъпка, за да се осигури обслужване от световна класа за бразилските потребители”.

Entrega Delivery започна дейността си през 2010 г. и работи в Кампинас и Бело Оризонте, партнирайки си с над 400 заведения.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s