Пловдив, Бургас, Стара Загора и Велико Търново са новите градове в платформата за поръчки foodpanda.bg

Жителите на Пловдив, Бургас, Стара Загора и Велико Търново могат да използват услугите на най-голямата платформа за поръчки на храна foodpanda.bg 

България е осмата държава в Европа, чиито потребители получават достъп до платформата за онлайн поръчки на храна- foodpanda. Преди 8 месеца, компанията отвори представителство в София и популярността на марката набра голяма скорост сред столичани. Платформата работи с над 200 ресторанта на територията на София, като поръчките се осъществяват основно през мобилното приложение. Поради големия успех и бързото развитие, жителите на Пловдив, Бургас, Стара Загора и Велико Търново  също ще могат да ползват услугите на компанията. На този етап, на разположение на клиентите в градовете ще бъдат няколко ресторанта. Перспективата е до края на Септември да се увеличат двойно като повечето от заведенията да предлагат онлайн плащане, което да улесни процеса на поръчване и плащане.

Идеята е клиентът да получи онлайн и на едно място офертите на всички ресторанти за доставка, да избере вида кухня, която харесва, да се ориентира лесно за цената и да прецени след колко време ще си получи порцията.

Предимството на foodpanda.bg е по-доброто потребителско преживяване при поръчване на храна за вкъщи или за офиса. Идеята на платформата е, че поръчката на храна трябва да е безпроблемна, бърза и забавна, независимо дали е през компютър и чрез мобилната апликация.

***

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s