Най- голямата платформа за поръчка на храна foodpanda обявява новото си състезание посветено на Световното първенство 2014

on

Включете се в предизвикателството на #foodball2014, достигнете до 50 процента отстъпка и може да спечелите iPad мини всяка седмица

Image

 

От днес стартира новото състезание на международния гигант за онлайн поръчка на храна foodpanda. В него взимат участие 19 страни една, от които е България. Играта ще продължи до 13 юли, неделя. Всеки, който има желание може да се включи в хаштаг надпреварата #foodball2014 и да спечели до 50% отстъпка от цената на всички ястия, които поръчва през foodpanda, а също и iPad мини всяка седмица.

 

По време на световното първенство, всички по-големи компании посвещават време в разработването и създаването на различни игри и забавления, насочени към най-горещата точка на света – Бразилия. foodpanda реши да зарадва всички футболни запалянковци, а и не само, да се включат в една глобална масова игра. В нея не може да се играе самосиндикално, а отборно, точно както футболните отбори. И за да спечелят „купата”, т.е. голям процент отстъпка трябва да включат възможно най-много хора.

 

За всеки пост с таг #foodball2014, отстъпката ви се увеличава. Колкото повече поствания, толкова по-голяма отстъпка. Играта ще бъде активна всяка седмица до края и, от понеделник до четвъртък. Всеки петък ще бъде обявяван събрания ви процент отстъпка както и победителя, който печели iPad мини.

 

С тази игра foodpanda ще се опита да насърчи колективната игра във всички социални мрежи като, колкото повече споделяния имате, толкова по-бързо расте вашият процент отстъпка.

 

Състезанието започна, надпреварата за проценти също! Наслаждавайте се от сега до края на Световното първенство! Споделете #foodball2014 във всички социални мрежи и се включете в интерактивната игра до достигане на максималното ниво.

 

foodpanda Ви пожелава приятно хаштагване!

http://foodball.foodpanda.com/?region=BG

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s