Международната онлайн платформа за поръчка на храна – foodpanda, печели престижната награда на Europas за 2014г

on

Победителят на тазгодишните „European Tech Startup Awards” бе отличен за приноса си в електронната търговия.

 ImageImage

 Водещата оналйн платформа за доставка на храна foodpanda, бе избрана за най-добрия стартъп за 2014 г. от Europas. Наградите на European Tech Startup Awards бяха проведени на 10 юни в Лондон.

 

foodpanda стартира дейността си преди по-малко от две години и успешно разширява своята услуга в повече от 40 страни. Още в самото начало доказа, че е изключително бързо стартираща компания в световен мащаб. Компанията бе удостоена с вот на доверие от група експертни съдии както и с обществена подкрепа. Освен успешната си експанзия, foodpanda си партнира с над 25 000 ресторанта в цял свят. Наскоро платформата стартира своята услуга и във Филипините.

 

Основани през 2009 г., Europas са награди за водещи и най-добре стартиращи компании в Европа. Наградите се дават на успешните технологични компании, които имат прогресивен подход и новаторско мислене. В присъствието на над 800 от най-добрите технологични предприемачи и експерти в Лондон, foodpanda получи престижната награда „за огромната си глобална експанзия през последните години.“

foodpandaе била избрана първо от обществения вот, а след това журирана от 40

международно признати съдии.

 

Генералният директор на компанията г-н Ралф Венцел: „Това е голяма чест за нас, награда за нашите постижения през последните месеци. Ние оставяме огромна следа в нашия растеж. С нетърпение очакваме  да имплицираме този доказан бизнес модел навсякъде и да станем платформа номер 1 за нашите клиенти”.

 

Онлайн пазара помага на ресторантите да увеличават продажбите си, чрез онлайн и мобилни платформи, като им осигурява една постоянно развиваща се технология и анализи. Клиентите могат да избират любимата си храна онлайн, чрез foodpanda, която изпраща заявката директно в ресторанта, а той доставя храната на клиента.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s