Кулинарни приключения за Панди

on

looki-looki-panda

Колко често се прибирате у дома след дългия работен ден и искате просто да се отпуснете и да похапнете нещо бързо, лесно и вкусно? Това вече е напълно възможно. Новата платформа за поръчки на храна foodpanda е тук, за да спаси всички изгладнели любители на кулинарните изкушения.

За краткото време на българския пазар foodpanda, доказва, че името им е символ на стандарт и високо качество. С над 60 партньори сред, които специализирани ресторанти, сладкарници, биомагазини, нощни заведения, механи и др., foodpanda разполага с огромен асортимент от качествени храни от които можете да избирате.

panda_foods

Менюто в сайта е изключително улеснено, като поръчката не създава и минимални пречки. Дори, ако не знаете какво точно Ви се хапва, можете да избирате от безброй варианти, от китайска и азиатска, през българска и домашна кухня, до специалитети и морска храна, паста, пици и суши. Всичко, което можете и не можете да си представите е на ваше разположение.

Да, лесно е да поръчаме храна за вкъщи, но остава въпроса колко точно трябва да чакаме, за да я получим. На всеки се е случвало да стои изгладнял пред телефона в очакване на позвъняване, че храната му е пристигнала. foodpanda решава и този проблем. През платформата лесно можете да следите след колко време с точност вкусотийките  ще са вече при вас. Най-важното за foodpanda е да доставя вкусни спомени за своите клиенти. А никой не бива да се лишава от подобно удоволствие.panda_with_food

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s